Potvrdenie Vašej emailovej adresy

Vážené kolegyne a kolegovia.

V mene výboru Združenia ambulantných očných lekárov si Vám dovoĺujem zaslať nasledujúcu informáciu.

Výbor Združenia ambulantných očných lekárov má záujem pravidelne informovať ambulantných očných lekárov o všetkých dôležitých aktuálnych informáciách týkajúcich sa prevádzky a chodu očných ambulancií. Realizujeme to prostredníctvom portálu ocneinfo.sk, avšak niektoré dôležité informácie Vám plánujeme zasielať aj prostredníctvom mailov.

 V zozname mailových adries, ktorý máme k dispozícii sú adresy všetkých očných lekárov, nevieme vydiferencovať tie, ktoré patria ambulantným lekárom. Aby sme zasielanými informáciami zbytočne nezaťažovali lekárov, ktorí nepracujú v ambulanciách , radi by sme vytvorili aktuálny zoznam mailových adries ambulantných očných lekárov.

Z tohto dôvodu preto prosím všetkých  ambulantných  lekárov, aby ste odpovedali na tento mail a potvrdením svojej aktuálnej mailovej adresy. Pre lepšiu identifikáciu prosím uveďte aj svoje meno a mesto, kde sa nachádza Vaša ambulancia.

Ďakujem za spoluprácu.

Krištofovičová Adriana,  výbor ZAOL

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

six − 5 =

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.